Servicii infiintare start-up

Servicii înființare start-up

Ne adaptăm la specificul și necesitățile fiecărui client. Comunicarea și colaborarea sunt cele mai importante elemente când vine vorba de înființarea și dezvoltarea unei afaceri. Specialiștii noștri vă pot oferi asistență și consultanță specializată pentru alegerea celei mai avantajoase forme juridice de activitate, în funcție de particularitățile afacerii ce urmează a fi dezvoltate. Echipa de specialiști cu care colaborăm constant (notari, traducători autorizați, experți tehnici, experți contabili) asigură soluții completeCum vă putem ajuta?
  1. Înființarea start-up-ului
Scăpați de birocrație în relația cu avocatul sau Registrul Comerțului. Noi ne putem ocupa de tot ce aveți nevoie pentru înființarea start-up-ului: obținerea dovezii privind disponibilitatea și a rezervării denumirii  firmei, conceperea și redactarea actului constitutiv, conceperea și redactarea contractului de închiriere, întocmirea dosarului pentru Registrul Comerțului, găzduirea provizorie a sediului social, înregistrarea în scopuri de TVA și în Registrul Operatorilor Intracomunitari.
  1. Servicii de contabilitate
Echipa noastră de specialişti în contabilitate vă poate ajuta în  gestionarea afacerii, într-o manieră eficientă și completă. Ne ocupăm de procesarea documentelor contabile primare și vă furnizăm informațiile necesare pentru a lua decizii de succes.
Indiferent de profilul companiei dumneavoastră, vă stăm la dispoziție cu:
  •  Consultanță privind legislația financiar-contabilă, legată de obiectul de activitate;
  •  Asistență și reprezentare în fața controalelor fiscale;
  •  Întocmirea de rapoarte personalizate solicitate suplimentar de management.
  •  Înregistrarea fiscală a companiilor în scopuri de TVA, inclusiv în Registrul Operatorilor     
        Intracomunitari
Ne alocăm timpul necesar pentru a dezvolta o viziune completă asupra afacerilor dumneavoastră şi ne folosim expertiza pentru a vă oferi cele mai bune soluţii.
  1. Servicii resurse umane și consultanță
Succesul unui start-up depinde foarte mult de calitatea oamenilor din echipa. Ocupați-vă de motivarea lor iar noi vă ajutăm cu partea administrativ-financiară: supervizarea salarizării, administrarea și gestiunea de personal și întocmirea de state de plată de către un inspector de resurse umane.

        4. Consiliere în înființarea de start-up în mediul IT
Echipa noastră de experți are experiența și know-how-ul lucrului cu business-ului din zona IT. Pentru start-up-uri în domeniul IT oferim soluții personalizate și informații aplicabile domeniului, oferind suport pentru a identifica problemele financiar contabile specifice.

oferim servicii profesionale caracterizate prin: confidențialitate, comunicare eficientă, corectitudine și respectarea termenelor.