Testimoniale

Noi lucrăm cu A&I Consulting din septembrie 2011.
Doamna Varga și echipa sa se ocupă de operațiunile contabile curente ale societății, realizarea bilanțurilor, monitorizarea și controlul salariilor și susțin cele mai sensibile aspecte din domeniul fiscal și chiar administrativ. A&I Consulting ne oferă mereu soluții pentru deblocarea unor situații complexe. Știu doar câțiva angajați ai firmei, dar relația cu echipele mele pe plan intern este una prietenosă și profesionistă. Doamna Varga ne-a sfătuit, de asemenea în privința achiziționării de software de contabilitate și a instruit contabilul nostru intern.

Meris Wood Industry
Jean-Loïc GHILLEBAERT
Meris

 

O echipa de profesionisti care sunt la curent cu tot ceea ce este nou, furnizeaza servicii de calitate si suport rapid, adaptate pentru dinamica curenta a pietei, in special din domeniul IT. 

PWO,
Adrian Mot, Managing Director
Pareri Clienti AI Consulting
 

 
O firma serioasa, cu profesionisti in domeniul contabilitatii si cu experienta pentru firmele IT. Sunt multumita de serviciile oferite de A&I Consulting si consider ca merita aprecierea mea scrisa, dar si recomandarea catre orice companie aflata in cautarea unor servicii de contabilitate ca la carte. 

Punktgenau Srl,
Balea Simina, Manager
Pareri Clienti AI Consulting
 

 

Dimeco SRL este o societate care activeaza in domeniul confectiilor metalice inca din anul 1997, desfasurandu-si 95% din activitate pe piata externa. In ultimii ani, activitatea societatii noastre a devenit din ce in ce mai complexa, ceea ce a dus la nevoia de noi solutii organizationale adecvate. Punerea in aplicare a acestor solutii nu ar fi fost posibila fara sprijinul unei echipe dedicate si bine pregatite in domeniul fiscal. Flexibilitatea partenerilor nostri si capacitatea lor de a ne intelege metodele de lucru pentru adaptarea sistemului administrativ-contabil – in limitele legii – la nevoile de productie, nu in sens invers, s-a dovedit a fi deosebit de importanta. Din momentul in care ne-am cunoscut, cele doua asociate A&I Consulting ne-au impresionat prin energie si hotarare, prin pasiunea pe care o pun in activitatea pe care o desfasoara. Din fericire, aceasta pasiune este transpusa in activitatea lor de zi cu zi. Colaborarea noastra cu A&I Consulting a inceput in prima parte a anului 2013, atunci cand am ne-am dat seama ca avem nevoie de cineva cu gandire pozitiva si fie orientata pe solutionarea problemelor. In ultimii doi ani, activitatea noastra a fost deosebit de diversa – date fiind diferitele tipuri de produse si metode de livrare, iar intreaga echipa, sub indrumarea Ioanei, una dintre asociatele societatii, a gasit intotdeauna solutii pentru problemele intampinate, chiar si in cele mai dificile situatii. Atunci cand camioanele asteapta la poarta si ai o problema administrativa, ai nevoie de disponibilitate si promptitudine pentru a putea identifica solutiile contabile sau fiscale optime. A&I Consulting s-a dovedit a fi un partener de baza care stie cum sa reactioneze, atunci cand este necesar si care isi asuma si apara deciziile in fata Administratiei Fiscale. Un alt aspect important al colaborarii noastre cu A&I Consulting il reprezinta respectarea obligatiilor fiscale si a metodelor contabile convenite de echipa noastra de conducere. A&I Consulting s-a adaptat perfect cerintelor noastre. Nu am intampinat nicio problema cu privire la corectitudinea datelor sau a intervalului de furnizare a informatiilor solicitate. Am decis sa colaboram cu A&I Consulting si pe partea de resurse umane, deoarece beneficiaza de experti care sunt la curent in permanenta cu modificarile legislative si care gestioneaza cu usurinta si atentie dosarele angajatilor. Exista multi contabili si consultanti fiscali buni pe piata, insa
A&I Consulting a fost singura care ne-a oferit mai mult decat atat. Am descoperit o echipa deschisa, proactiva, care si-a aratat interesul fata de dezvoltarea activitatii noastre. Printr-o simpla discutie cu Ioana, a aparut ideea de accesare a fondurilor nerambursabile, iar viteza cu care ea a reusit sa identifice parteneri si sa ne indice cea mai buna directie a fost de-a dreptul remarcabila. Acum, la cinci luni de la discutia respectiva, proiectul este deja aprobat si suntem pe cale sa il punem in aplicare. In concluzie, suntem mai mult decat multumiti de alegerea pe care am facut-o! Va recomandam cu caldura echipa A&I Consulting pentru devotamentul si profesionalismul de care aceasta a dat dovada.  

Dimeco SRL,
Corina Farczadi, Production Management
Pareri Clienti AI Consulting
 

 

Translator SRL este o firma de traduceri din Transilvania cu traducatori in-house , certificata ISO 9001 si membra a AFIT EUATC. In momentul de fata, Translator SRL are 13 angajati permanenti si peste 300 de colaboratori (traducatori, revizori, terminologi, interpreti si experti DTP din Romania, Europa, SUA, Canada si Asia).

Furnizam servicii de traduceri, localizare site-uri si software, interpretariat si desktop publishing (DTP) in peste 36 de limbi, pentru clienti corporate si institutii publice.
In ultimii ani, cerintele de piata, cerintele clientilor nostri, precum si cerintele companiilor multinationale, in primul rand, s-au schimbat foarte mult, iar aceasta tendinta a fost preluata in toate domeniile.
Prin urmare, ne-am adaptat si modificat serviciile la timp pentru a atinge un nivel profesional la inaltimea companiilor multinationale pe care le deservim.
In acest context, am avut nevoie de un furnizor de servicii de contabilitate de incredere si de un expert financiar care sa ne inteleaga serviciile si metodele de lucru, care sa ne asigure un parteneriat pe termen lung in vederea optimizarii costurilor si a respectarii obligatiilor fiscale. Astfel, ne-am inceput colaborarea cu A&I Consulting, la inceputul anului 2013.
In ultimii doi ani, echipa A&I Consulting ne-a oferit transparenta, disponibilitate, precum si cele mai bune solutii fiscale pentru problemele noastre administrative, cu o abordare pozitiva in cele mai complicate situatii! O echipa mereu punctuala, mereu pregatita cu informatii legale si fiscale la zi!
Recomandam cu incredere societatea A&I Consulting, in care veti gasi un partener extrem de profesionist si cu o abordare deschisa!

 
 

Translator SRL,
Octaviana Albu, Manager
Pareri Clienti AI Consulting
 

 

Am gasit societatea A&I Consulting printr-o simpla cautare pe internet. Din toate rezultatele si dintre toate societatile contactate, A&I Consulting a fost singura care ne-a raspuns rapid si care ne-a asigurat continuitate in ceea ce priveste comunicarea. In general, societatile romanesti nu raspund apelurilor telefonice, nu revin cu un apel atunci cand primesc mesaje vocale, nu raspund la e-mail-uri sau fac acest lucru cu intarziere. Viteza de reactie a A&I Consulting poate fi comparata cu cea a oricarei societati americane. Acest lucru ne-a conferit un avantaj suplimentar, avand in vedere ca ne doream sa demaram cu viteza procesul de infiintare a societatii noastre.
Datorita sprijinului oferit de A&I Consulting, acest lucru a fost posibil in numai doua saptamani.
Inca de la prima intalnire, Ioana, una dintre asociatele societatii, s-a axat pe explorarea optiunilor posibile, ne-a oferit recomandari cu privire la modul si etapele de urmat pentru infiintarea unei societati, in cel mai scurt timp cu putinta. Dupa ce am luat decizia impreuna cu partenerii americani, putem spune ca totul s-a desfasurat si a evoluat incredibil de rapid, in comparatie cu viteza obisnuita (adica extrem de lenta) de interactionare cu institutiile romane.
A&I Consulting a stabilit un parteneriat cu avocati si a stabilit canale de comunicare cu agentiile de stat (in special Directia de Finante), ceea ce a permis desfasurarea rapida si fara probleme a procesului. Am fost extrem de multumit pentru ca astfel am economisit mult timp si am reusit sa evitam cozile.
In plus, A&I Consulting ne-a recomandat trecerea de la un regim neplatitor de TVA la cel de platitor de TVA, care este mai adecvat pentru o companie de software (un alt lucru pe care nu il cunosteam). Dupa ce am inceput sa facem angajari, posibilitatea de a ne externaliza si departamentul de resurse umane catre A&I Consulting ne-a conferit un avantaj extraordinar (serviciu care a fost inclus in pachet). Astfel, ne putem concentra atentia pe ceea ce este esential, iar serviciile de resurse umane si contabilitate sunt bine gestionate (o grija in minus).
 In concluzie, suntem foarte incantati de decizia luata, in special de promptitudinea si de nivelul ridicat de cunostinte al personalului A&I Consulting. Aceasta s-a dovedit a fi un partener de succes pentru societatea noastra.
Mult succes!

 
 

Doru,
InteliX Software SRL
Pareri Clienti AI Consulting
 


 
Suntem norocosi sa beneficiem de serviciile contabile si indrumarea celor de la A&I Consulting. Colaboram din septembrie 2011 si ii apreciem pentru comunicarea eficienta, promptitudinea si profesionalismul care ii caracterizeaza.

Altom Consulting SRL
Oana Casapu, Director General
Referinte Firma Contabilitate Cluj Napoca