A&I Consulting la TEDx Cluj 2018


Am așteptat cu mult entuziasm conferința TEDx Cluj de anul acesta și nu am fost deloc dezamăgiți. La standul A&I Consulting, amplasat în incinta Operei Maghiare din Cluj-Napoca, ne-am conectat pe parcursul unei sâmbete întregi cu participanții la eveniment, schimbând privirile lor curioase pe bunătăți pe bază de portocale, de la suc natural, până la biscuiți cu jeleu.


Activare A&I Consulting TEDx Cluj


La finalul zilei, am rămas chiar cu mai mult decât numeroasele zâmbete adresate. Pe whiteboard-ul nostru personalizat în nuanțe distinctive de portocaliu, participanții au răspuns celor două întrebări scrise de către echipa A&I Consulting, inspirate din discursurile speakerilor. La prima din acestea, și anume “Cum poți să creezi un infinit din ceea ce ești și ceea ce simți?” răspunsurile au fost atât sub forma de sfaturi utile, precum “be present NOW” sau “do something memorable”, cât și idei creative, ca “din 2 jumătăți de infinit”. La cea de a doua întrebare, “Pe tine ce te face fericit la locul de muncă?” răspunsurile primite au variat de la “colegii prietenoși”, până la “weekendul”, sau chiar “cafeaua”.


Whiteboard A&I Consulting TEDx Cluj


Nu doar noi ne-am ales cu amintiri vesele în urma evenimentului, ci și vizitatorii standului nostru, având ocazia să facă o poză la “foto corner-ul” amenajat. Pentru un stil de business sănătos, li s-a prescris cu această ocazie un Fresh de Contabilitate, care le va asigura porția necesară de vitamina “C”.


photo corner A&I Consulting


Experiențele de la TEDx Cluj ne reamintesc în fiecare an de importanța ideilor și felul în care acestea au capacitatea de a genera schimbare pozitivă în lume. Fiindcă avem încredere în idei, fiindcă susținem curajul antreprenorilor și fiindcă suntem convinși că informația este unul dintre cele mai de preț bunuri ale societății, A&I Consulting este specializată pe startup-uri și pe companii de IT.


photo corner TEDx Cluj


Dacă anul acesta la TEDx accentul a fost pus pe conectarea punctelor în scopul evoluției personale și creării unei comunități puternice, A&I Consulting se ambiționează să conecteze punctele afacerii tale pentru a te ajuta să răzbești în jungle fiscală. Apelează cu încredere la noi.